dijous, 21 d’abril de 2016

Llibres de prínceps i princeses

L'any passat, per aquestes dates, vam penjar un post de recomanació de llibres a càrrec d'una bibliotecària de les biblioteques municipals de Girona i algunes de vosaltres vau demanar recomanacions de llibres infantils. Aquest any hem fet nosaltres mateixes una tria acurada, però no de llibres qualsevols, sinó de llibres de prínceps, princeses i cavallers, tal com mana la diada...què us sembla, us aniran bé??

Comencem per un clàssic, ja té uns anyets, però ens encanta...què passa quan un rei no s'acosta a fer un petó al seu fill el príncep?? Doncs que el petó s'escapa! No us perdeu les aventures d'aquest còmic cavaller que intenta caçar un petó molt esmunyedís!

Via

I és obligat parlar de princeses també, per tant, aquí teniu una princesa un xic consentida, ja veureu en quin problema es troba per culpa de ser així!

Via

I si encara en voleu més, aquí en teniu un per grans i petits...un sol llibre amb set contes que us  faran gaudir al màxim a tots plegats, amb contes clàssics i d'altres no tan clàssics!

Via

I tampoc podem passar sense parlar de dracs, no us sembla? Aquest conte parla d'un que té molta son i no hi ha manera de despertar-lo!

Via

I per tots aquells totalment malalts del món medieval, aquí teniu un llibre que farà que us hi endinsseu del tot: castells, princeses, cavallers, armadures, torneigs...

Via

I per acabar, aquí teniu diverses propostes, tots ells són la llegenda de Sant Jordi, però tot i ser iguals, són molt diferents!

Aquest primer, comença a la platja...

Via
...o aquest altre amb una versió més moderna i amb un regalet afegit!

Via

O pels més juganers, podreu d'ajudar a la gent del poble a trobar el Sant Jordi a cada pàgina? sinó no podrà salvar la princesa!

Via

I l' últim, un que s'ha de tenir...la història clàssica, però amb desplegables, escenes espectaculars, textos rimats...per passar una bona estona en família aprenent la història del nostre patró.

Via

Apa, ja ho teniu, aquesta és la nostra tria tot i que, recordeu que el més important no és quin llibre regaleu, sinó que el regaleu!

Feliç diada de la rosa i el llibre a tothom!!!Reb els posts al teu e-mail:
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...