dijous, 11 de febrer de 2016

La càpsula del temps

Avui us presentem una idea que hem descobert a la xarxa i ens ha encantat! Es tracta de la càpsula del temps.

Via Lockerdome
 La idea es anar guardant en una caixa una sèrie de records i d'aquí uns quants anys obrir-la per rememorar els vostres millors moments.

A la xarxa hem trobat aquestes opcions:

Càpsula del temps familiar: on anar guardant records dels vostres millors moments i no obrir-la fins d'aquí molts, molts anys!

Via Karrie Drake
Càpsula del temps del vostre bebè: guardeu fotografies, el seu nino preferit, el seu primer pipo, les notes de l'escola, algun dibuix especial... Podeu donar-li al vostre/a fill/a quan vagi a la universitat, s'independitzi, es casi... Vosaltres escolliu el moment però segur que li encantarà reviure quan era petit!

Via This is Kool
Càpsula del casament: si teniu uns amics que es casen podeu preparar una caixa on guardar-hi els detalls més especials d'aquell dia com fotografies, missatges escrits pels convidats, la invitació... d'aquí uns quants anys els hi regaleu i segur que s'emocionaran!

Via Cápsulas del tiempo
Ara us toca a vosaltres decidir quina càpsula del temps us agrada més! També en podeu fer una de qualsevol ocasió especial que us agradaria recordar: aniversaris, alguna celebració, d'un grup d'amics...

Fins i tot trobareu diverses pàgines web on podreu comprar diferents models de càpsules dels temps en funció de cada ocasió.

I vosaltres... Us animeu a fer-ne una? Ja en teniu una? Deixeu-nos els vostres comentaris. Ens agradarà molt saber què en penseu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...