dijous, 4 de febrer de 2016

Idees per decorar amb llaunes vintages

Ja sabeu si fa temps que ens llegiu, que tot el tema de la decoració ens agrada i que sempre intentem trobar petites cosetes fàcils de fer i d'aconseguir per tal que puguem donar un toc especial a casa nostra. 

És així com hem descobert una de les tendències del moment: les llaunes. Aquests objectes quotidians i tot sovint vells, antics i rovellats, es poden convertir en quelcom meravellós, aquí en teniu uns quants exemples!

Si intenteu trobar peces diferents però de les mateixes tonalitats, podeu convertir qualsevol racó en quelcom  moooolt xulo i molt vintage!


No us cal massa cosa per aconseguir aquest pot pels llapissos tant bonic...podria ser un bon regal!

Tant per interior com per exterior, les llaunes i les flors són una combinació perfecte!

I amb tres llaunes diferents i si pot ser, de colors ben vius, podeu fabricar aquest recipient per guardar-hi el que vulgueu...i molt decoratiu, eh?

Si aprofiteu les típiques llaunes de te i hi planteu un senzill cactus, el resultat és aquest...no us encanta? Mireu de posar-ne unes quantes de colors i mides ben diferents, ja veureu que bonic queda!

I amb un ramet de flors, ara que tenim la primavera més aprop...ja teniu un centre de taula per una ocasió ben especial!

Se us hauria acudit mai? Per tenir les herbes aromàtiques a mà...reutilitzeu llaunes!

Nivell superior, pels més agosarats...una làmpada!


Bé, qui diu una làmpada, diu un rellotge...us hi atreviu?


I si a casa teniu prestatges a la vista, no dubteu ni un segon...cal posar-hi un parell de llaunes i la cosa canvia!


Doncs vinga, ja ho sabeu família, una manera ben fàcil de donar un toc diferent a casa vostra...si us agrada, a posar-ho en pràctica i si no teniu temps o ganes, al menys compartiu-ho! 

Podeu veure totes aquestes propostes al nostre Pinterest:
Segueix-nos a Pinterest
Reb els posts al teu e-mail:
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...