dijous, 14 de gener de 2016

Idees per ajudar-nos a estalviar

A principi d'any, tots tenim noves il·lusions i bons propòsits: anar al gimnàs, fer dieta, viatjar, comprar-nos algun capritxet... Totes aquestes coses, valen molts diners i, per tant, ens cal estalviar-ne, ja que gairebé tot és prescindible.

El vell truc de la guardiola: i ara direu que no serveix, que ja ho heu intentat i sempre, però sempre, acabeu obrint la guardiola per gastar-vos els diners per qualsevol altre cosa. Cal que llegiu moooolt atentament:

  • Primer: la guardiola ha de ser d'aquelles impossibles d'obrir, a no ser que la trenqueu. Decoreu-la, poseu-hi un títol... El que vulgueu!
  • Segon: us heu de fer a la idea que aquests diners no els teniu, no són vostres...

Via

Així que, disposades a estalviar, avui us volem explicar algun truquet que hem trobat a la xarxa, que us anirà molt bé per arraconar uns quants euros i aconseguir sense massa esforç tot allò que desitgeu. Ens hi acompanyeu?

Club del #PAM2 (Pla d'estalvi de monedes de 2€)


Del que tracta aquesta nova manera d'estalviar, és que cada moneda de 2€ que us caigui a les mans, ha d'anar directament a la guardiola, sense excepcions. 

Un cop és dins, ja mai més ha de veure la llum del sol!

Per unir-te al club, creat per Wayaiu, només cal que segueixis les següents normes: 

Via

Aquest mètode és molt comentat i compartit a xarxes socials així que si us uniu feu-ne difusió!

Pla d'estalvi de les 52 setmanes


La veritat que és un sistema molt senzill! Es tracta de posar diners a la guradiola durant 52 setmanes sense obrir-la.

El pla consisteix en què cada setmana posarem la mateixa quantitat de diners que la setmana que estem segons el calendari. Per exemple: la setmana 1 hi posarem 1€, la setmana 23 hi posarem 23€ i així successivament fins a arribar a la setmana 52.

Si seguiu el pla al final tindreu 1378€ que us poden anar molt i molt bé per algun capritxet, fer vacances...

Aquest mètode està molt estès als Estats Units i fins i tot hi ha una pàgina web, que podeu visitar clicant aquí, on uns podeu subscriure i on cada setmana us envien un correu electrònic de recordatori perquè no us oblideu d'estalviar. 

A més a més podeu trobar diverses aplicacions per android i ios que us enviaran notificacions per recordar-vos de fer l'ingrès i us aniran calculant l'import que ja teniu estalviat.

Via

Però si sou més tradicionals us hem preparat el següent quadre perquè us l'imprimiu i pugueu anar marcant els ingressos que feu i no us n'oblideu cap. 


Us el podeu descarregar clicant aquí.

Així que... tots a punt per estalviar?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...