dijous, 3 de desembre de 2015

Excursió a Molló Parc

Avui us volem recomanar una excursió que ens va agradar molt. Si no teniu plans per aquest pont que arriba no ho dubteu, passareu un dia molt entretingut!

El passat mes d'agost vam fer una escapada molt divertida a Molló Parc amb un grup d'amics amb nens.

Molló Parc és un Parc Natural que es troba a 600 metres del nucli urbà de Molló, situat en un bosc on l’animació sorgeix del propi espai a través de la seva fauna i flora i on, a més, el visitant no és un espectador qualsevol, sinó que esdevé un actor del seu propi recorregut a l’aire lliure mentre passeja pel bosc i els prats ubicats al cor de la Vall de Camprodon.
 

A Molló parc hi viuen diversos animals que han estat trobats ferits, orfes o que vivien en captivitat i ja no sobreviurien si tornessin a viure en llibertat.

La visita al parc es fa seguint un recorregut d'unes 2 hores de durada tot i que podeu optar per endur-vos el dinar i passar-hi tot el dia.


Més o menys a la meitat del recorregut arribareu a un zona de descans al costat del riu amb una cafeteria, parc infantil i taules i bancs per descansar una estona. Si és estiu, podeu refrescar-vos remullant-hi els peus!


Entre molts d'altres animals podreu veure cérvols, llops, óssos, isards, marmotes... Veureu com s’alimenten,  descansen els animals, com es relacionen entre ells, com juguen i tenen cura de les seves cries... i fins i tot en podreu donar menjar a algun d'ells.


A més a més, si voleu completar la vostra aventura, a Molló mateix també podeu gaudir del Molló Parc Aventura, amb 4 circuits divertits i emocionants per a totes les edats: circuits per anar d’arbre en arbre sense tocar terra i amb la màxima seguretat, realitzant ponts tibetants, escales, tirolines, salt de Tarzan, xarxes, túnels i moltes aventures més.


I de tornada podeu passar-vos pel petit poble de Molló i descobrir els seus encants!


Us recomanen aquesta excursió amb la que gaudirà tota la família i agradarà tant a nens petits com grans!


Web de Molló Parc
Web Molló Parc Aventura
Web de l'ajuntament de Molló
Web de turisme del Ripollès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...