dijous, 17 de desembre de 2015

De vacances a Polònia

Ja sabeu que cada cop que fem un viatge, si el lloc on anem ens encanta, no deixem mai de recomanar-vos-el. Doncs bé, aquest cop no podem deixar de fer-ho perquè el lloc on hem anat ens ha requeteencantat!! Hem estat a Polònia!!

Entre Barcelona i Varsòvia només hi ha 3 horetes de viatge amb avió i, si teniu oportunitat de programar-ho amb temps, podeu volar per uns preus molt econòmics.

El nostre viatge s'ha dividit bàsicament en dues parts: Varsòvia i Crakòvia.

Varsòvia és la capital del país des de l'any 1596, una ciutat reconstruïda totalment després de la guerra i declarada l'any 1980 com a Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, on a cada racó hi ha quelcom que recorda aquest passat.


Actualment, una ciutat europea com qualsevol altre, recorreguda de punta a punta pel tramvia, amb els seus centres comercials i tots els seus serveis, però el que més ens ha encantat...els seus carrers il.luminats, els seus mercats de Nadal, les seves botiguetes plenes de productes típics de la zona i la seva plaça principal, al cor del barri antic, convertida en un preciosa pista de patinatge sobre gel!Per anar de Varsòvia a Crakòvia, es pot agafar un tren i amb menys de 3 hores, pots estar passejant pels carrers empedrats de la que va ser la capital del país. 
Què destacar d'aquesta preciosa ciutat també declarada patrimoni de la Humanitat? Doncs simplement passejar, omplir-se els sentits, tots, amb el que ens ofereix la ciutat: encantar-se amb les paradetes dels mercats de Nadal, escoltar la melodía "hejnal" que cada hora interpreta un trompetista desde la torre més alta de la Basílica de Santa Maria de la plaça del mercat, pujar al Castell de Wawel i observar la vista que ens ofereix, degustar el vi calent a qualsevol paradeta de qualsevol mercat de Nadal...


En fi, cinc dies molt ben aprofitats per gaudir amb la família i preparar-nos per les properes festes que ja estan a punt d'arribar. 

Si en teniu oportunitat, no ho dubteu, abrigueu-vos bé, calceu-vos unes bones botes i prepareu-vos per disfrutar!

Per més informació:
Web de turisme de Varsòvia 
Web de turisme de Crackòvia
Web oficial de turisme de Polònia 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...