dissabte, 12 de desembre de 2015

Arbre de Nadal de pasta de full

Un cop entrem al mes de desembre ja ens posem en "mode Nadal". És el moment en què comencem a pensar en la decoració nadalenca, els menjars, els regals, etc... 

I per ajudar-vos us deixo la recepta i el pas a pas d'aquest deliciós i bonic arbre de Nadal, és un postre fàcil de fer, us poden ajudar els nens a preparar-ho i ser el berenar d'una bona tarda. 


Ingredients: 

  • Dos planxes de pasta de full rectangular (he fet servir la refrigerada del Lidl). 
  • Un pot de Nocilla (o la marca que ens agradi). 
  • Un ou per a pintar. 

Preescalfem el forn a 180º. Folrem amb paper d'enfornar una safata de forn, hi posem una làmina de pasta de full i sobre ella extenem una capa generosa, de xocolata... en el meu cas he posat Nocilla.


Posem l'altra làmina a sobre. 


Marquem unes línies que ens formin un triangle, així:


I amb un ganivet o un tallapizzes (és l'ideal perquè talla molt bé la massa i no arrossega la xocolata), anirem fent talls horitzontals, sense arribar al centre. 


I ara, anirem retorçant cada tros, de baix a dalt. 


Amb un tallador d'estrella, retallem un estel, aprofitant els trossos sobrants de pasta de full. 

Batem un ou i pinzellem tota la superfície amb l'ou batut. 

El tindrem al forn uns 18-20 minuts o fins que la pasta de full estigui daurada. 


Espero que us hagi agradat i proveu de fer-ho. Segur que us agradarà. 

Fins aviat!!

Post de:
Carme Margalef  
Blocaire d'Ara Postres.





Reb els posts al teu e-mail:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...