dijous, 5 de novembre de 2015

Recomanem: Excursió en família a Ax-les-thermes

Fa més o menys un any, vam fer una escapadeta de relax i esquí en família que ens va encantar i us la volem recomanar!

Vam anar a Ax les Thermes, que és un poblet encantador situat al cor de les valls d'Ax, al sud de l'Arieja. Com el seu nom indica, és un poble termal, anomenat com la "ciutat termal dels Pirineus de l'Arieje".


D'entre les peculiaritats que té el poble, hi ha la Bassa dels Lladres, que és una piscina natural d'aigua calenta, situada al centre del poble, que farà que els vostres petits i vosaltres mateixos, passeu una estona genial!


A molt poca distància del poble, hi ha l'estació d'esquí Ax 3 Domaines, una estació que es va inaugurar l'any 1955 i que connecta 3 sectors, aportant als esquiadors més de 80 km de pistes. 

Una estació ideal per esquiar en família, ja que hi trobem pistes adequades per a totes les edats i nivells i un munt de restaurants on descansar una estona i pendre una beguda calenteta per recuperar-nos.I després d'un bon dia d'esquí, què us sembla anar-vos a relaxar a Les Bains du Couloubret, un centre termelúdic, ideal per al descans i per recuperar-vos d'un dia d'esport extrem.

Aquest centre, situat al cor de la població d'Ax les Thermes ens ofereix una tarifa familiar, que per 50€ tindreu la oportunitat de gaudir dels diferents banys i espais durant 3 hores.


Per nonsaltres va ser una escapada genial, ja que vam poder combinar elements que agraden a tots els membres de la família: esport, oci i relax!

Si en teniu ocasió, no deixeu d'anar-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...