dijous, 8 d’octubre de 2015

Recomanem: Festival Temporada Alta

A les Més que mares ens agraden molt totes les activitats culturals i és per això que avui volem aprofitar per parlar-vos del Festival Temporada Alta que acaba de començar aquest passat cap de setmana. 

El Temporada Alta és el festival d'arts escèniques que se celebra a les ciutats de Girona i Salt durant els mesos d'octubre, novembre i desembre i que enguany arriba a la seva 24a edició. 


Al llarg de seva història ha guanyat el reconeixement del sector, del públic i de la premsa especialitzada, que l'ha qualificat com el millor festival de l'Estat espanyol, fins a convertir-se en un esdeveniment de referència que comença a fer-se lloc entre els principals festivals europeus.

L'aposta per programar grans noms de l'escena internacional es complementa amb la voluntat de ser una plataforma de presentació de nous talents.


Inclou 110 produccions amb 36 estrenes i 40 espectacles internacionals de música, teatre, dansa, circ i cinema entre d’altres i espectacles aptes per a tots els públics i una acurada oferta d'activitats paral·leles. 

La dramatúrgia catalana tornarà a tenir gran part protagonisme, amb 66 estrenes de creadors d'aquí.

A més a més també organitza dos concursos dinstagram perquè podeu gaudir al màxim del vostre pas pel Festival.


I si el que voleu és regalar cultura podeu optar pel Menú Temporada Alta 2015! Es tracta d'una  una caixeta que conté un val regal que permetrà a qui la rebi triar una obra (d’entre una preselecció de propostes). El menú consta d’una entrada doble per assistir tant a espectacles internacionals com a estrenes de produccions d’autoria catalana, a escollir entre diferents disciplines: teatre, dansa, circ, creació contemporània, cinema, espectacles familiars…

Tots aquests fets han aconseguit que el Temporada Alta es converteixi en una cita ineludible. Tant n’és l’èxit edició rere edició que fins i tot s’estan reprogramant noves funcions per poder absorbir la demanda del públic. 

Nosaltres aquest cap de setmana ja nhem gaudit! Vam passejar per Girona descobrint la Cerimònia del Foc de la  Cia. Carabosse i diumenge vam assistir al concert dels Pets.

 

Poder trobar tota la informació i programació aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...