dijous, 29 d’octubre de 2015

Kits DIY

Ja sabeu que ja fa un parell d'anys que està molt a l'alça tot el tema del DIY, o sigui que, fer-se un mateix la roba o complements, està de moda! Aquest fet casa una afició molt xula amb la moda que et poses a sobre.

El mercat té la tendència de facilitar-nos les coses i, en aquest cas, no fa diferències, per tant, hem seleccionat  5 empreses de les moltíssimes que hi ha per la xarxa, que ens venen Kits per realitzar alguna cosa nosaltres mateixos: bufandes, colls, jerseis, elements decoratius...tot s'hi val!


La primera que us presentem: We are knitters


Aquesta empresa ens ofereix uns kits amb tot el que ens fa falta per realitzar peces amb diferents nivells de dificultat, tant si som experts com si comencem de zero, trobarem un kit per nosaltres.La següent és: I Do Proyect


Aquesta empresa ens posa a dins d'una capseta tot el que necessitem (materials, eines, patrons i trucs) i les instruccions per fer alguna cosa xula nosaltres solets! ;-p

A més venen materials i fan tallers on-line on t'ensenyen a fer coses.


La tercera opció és la primera comunitat de blogs "Do it Yourself" en castellà: HandBox Craft Lovers

En aquest espai, pels amants de les manualitats i l'artesania, hi trobareu tota mena de tutorials, sigui quina sigui la vostra passió: bricolatge, scrapbooking, costura...els bloggers de la comunitat hi pengen els seus tutorials, que tu pots triar i filtrar depenent del que desitgis, a més a més, hi pots comprar kits amb els materials que es necessiten per realitzar algun dels tutorials.Coninuem amb : 


Aquí hi pots adquirir de manera molt senzilla, kits per fer-te polseres, collarets i arracades a més a més de trobar-hi infinitat d'articles i abaloris per fer les teves manualitats.I  aquí teniu l'última opció: Fabrica de texturas


Aquesta empresa ens proposa de seguir la filosofia del DIY per desenvolupar la nostra creativitat i aprendre al mateix temps.
Pots adquirir una de les seves capsetes, on hi trobaràs les instruccions molt ben detallades, patrons, tutorials...

A més a més, aquestes capsetes són d'edició limitada, que vol dir que es fa només una sèrie de cada capseta amb un diseny concret, tot realitzat exclusivament per Fábrica de Texturas i a mà.Vinga! Ara sí que no teniu excuses ni tampoc temps d'avorrir-vos!

I ja sabeu que, si us hi animeu, ens encantarà penjar el resultat! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...