dijous, 1 d’octubre de 2015

Fem conserva!

Ens encanta gaudir amb el que té de bo cada estació i, amb la tardor, anem assaborint aquestes tardes que s'escurcen, aquests matins que es lleven freds i humits... i de cop i volta, ens venen ganes d'endreçar la casa i preparar-nos pel fred: recollir pinyes, treure les mantes de l'armari, apilar bé la llenya i sí, també fer conserva!

A la xarxa, n'hem trobat tantes... i us n'hem triat deu de ben variades, a veure què us semblen (clicant a cada imatge en trobareu lacrecepta).

Típica, però no per això ens oblidarem d'ella... conserva de tomàquet.
Via Tast de cuina

...i unes olivetes per picar? Molt millor fetes a casa!
Via M'agrada cuinar

Tonyina! Més natural impossible. Us bé de gust, oi?
Via Cuina de la mare

Boníssima i molt fàcil de fer: carxofes amb oli i cúrcuma!
Via Llepadits

Ara és temps de collir les albergínies. Si us en sobren, aprofiteu-les!
Via apaef.org

Ideal per acompanyar carn o peix o a sobre d'una mica de pa torrat. No us sembla sentir olor de la ceba caramelitzada?
Via Bojos per la cuina

Si voleu gaudir-ne tot l'any...ja ho sabeu! Ja veureu que fàcil!!! Conserva de  figues!
Via llemena.com

I un altre típic, però no per això menys bo! A nosaltres ens encanta el cabell d'àngel!!!
Via Llepadits

En aquesta recepta podreu triar si conservar el prèssec sencer, a trossos o en suc...
Via Cuina de la mare

I per acabar, un regalet! Conserva de bolets i una recepta molt senzilla per menjar-los!
Via cuina per llaminers

Via cuina per llaminers

Bé, ja ho sabeu, en temps de crisi, cal aprofitar-ho tot. Si us hi atreviu, ens encantarà saber-ho. 

Bona tardor i bon profit!





Podeu veure totes aquestes propostes al nostre Pinterest:
Segueix-nos a Pinterest




Reb els posts al teu e-mail:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...