dissabte, 10 d’octubre de 2015

Apunta't al pla de renovació skincare

Sembla que fos ahir quan organitzàvem les vacances, fèiem les maletes i desapareixíem durant un temps del nostre dia a dia, de la nostra rutina.

Que ràpids passen els dies quan els esperes amb ganes…Avui ja tornem a estar submergides enmig de feina, deures, mails, nens…

En els nostres records encara hi resta aquell llibre que ens vam proposar començar i acabar durant les vacances, les restes de sorra de la platja entre els dits dels peus, la cerveseta fresca amb la seva corresponent posta de sol…o els sopars i sobretaules amb aquells amics especials i únics…

Ara, ja amb el setembre passat i inaugurada la tardor, és el moment perfecte per a renovar-se i per, sense dubtar-ho, crear el teu propi “pla de renovació skincare”.

La petjada que el preciós estiu deixa a la pell, es tradueix en un cutis apagat, deshidratat, amb taques, impureses i falta de lluminositat.

Sens dubte, la tardor és el moment perfecte per renovar-la profundament, esborrar els danys causats pel sol i la calor i així poder recuperar la pell fins a deixar-la radiant, lluminosa i perfecta.

El pla que et proposo és molt senzill i realment només necessites incorporar a la teva rutina diària un bon exfoliant acompanyat d'una mascareta hidratant i il.luminadora.


Et proposo incorporar aquest pla a la teva rutina diaria, dos cops per setmana, després de la teva neteja habitual. És a dir, neteja la pell amb el teu netejador diari  (Llet, mousse o sabó), tonifica-la i a continuació, exfolia la pell amb un bon peeling (si pot ser enzimàtic molt millor, ja que retira realment només les cel.lules mortes) i aporta-li un flash d'hidratació i il.luminació, per així retornar les carències (hidratació, lluminositat i confort) que l'estiu ha causat a la teva pell.

A continuació finalitzaríem amb el nostre serum, contorn d’ulls i crema habitual.


Així és que, ja ho saps! Només necessites 20 minuts per aconseguir una pell sublim! 

T’apuntes al nostre pla de renovació skincare?

*Perfums Estètica us recomana Glyco extreme peel i les mascaretes Glowing Mask de diamond, tot de Natura Bisse.
Post de:

Esther Arnau
ESTETICISTA

Reb els posts al teu e-mail:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...