dijous, 16 de juliol de 2015

Vacances a Dinamarca: Tívoli

Família! S'acosten les vacances...ja sabeu on anireu? Sou més de fer un viatget, o preferiu fer petites escapades? Nosaltres l'any passat vam tirar la casa per la finestra i ens en vam anar a Dinamarca i avui us volem recomanar aquest maravellós país!

D'entre totes les coses fascinants que vam poder visitar en una setmana, us volíem parlar d'una visita que ens va fer especial il·lusió a tota la família: Tívoli, El segon parc d'atraccions més antic del món.


Aquest encantador parc d'atraccions, inaugurat el 15 d'agost del 1843, obre les seves portes només durant la primavera, l'estiu i el Nadal. Està situat a la capital, Copenhagen, molt aprop de l'ajuntament i just davant de l'estació central de trens, per tant, cèntric i de fàcil accès.

Quan entres a Tívoli, observes que tot té un cuidat aire retro i tens la sensació de recular uns quants anys enrere.


Les atraccions, no destaquen per la seva velocitat ni per l'espectacularitat, sinó per la seva senzillesa, combinant d'aquesta manera que només ho saben fer els danesos, el que és nou amb l'antic i donant al parc un aire alegre i melanconiós, senzillament encantador!


Per entrar al parc, cal pagar una entrada, independentment de si vols pujar o no a les atraccions, un cop a dins, pots anar  pagant per cada atracció, o bé comprar una entrada que et permet pujar on vols les vegades que vols, la tarda al parc ens va sortir una mica cara, tot i que, creieu-me, va valdre la pena!Ja per acabar, recomanar-vos que, si podeu, us quedeu al parc fins a la nit, ja que l'espectacle visual que vam poder observar en el moment que es pon el sol i s'encenen les llums de les atraccions del parc, és quelcom meravellós que no se'ns oblidarà fàcilment!


O sigui, que ja ho sabeu, si aneu a Copenhagen, no deixeu de visitar Tívoli!!!

Per a més informació detallada podeu visitar la pàgina web oficial de turisme de Dinamarca clicant aquí


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...