dissabte, 4 de juliol de 2015

Us acompanyem de rebaixes?

Bufff “lo caloret"...ha arribat!!!! L’Estiu ha entrat amb força i com sempre me n'he adonat que em falten banyadors, pantalons, xancles, etc… o sigui que toca anar a comprar roba, però hi ha una cosa que ens diferencia amb les dones: hi anem per necessitat.

via

Primer de tot vull que quedi clar que tot el que explico són generalismes. Sempre hi han casos diferents que no s’ajusten a la majoria de comportaments masculins/femenins.

Els homes som pràctics i segurament no tenim la indecisió del gènere femení, mentre que ens agradi o sigui el què busquem ja en tenim prou.

Pel que he vist, a les dones, us agrada mesurar, buscar, comparar, per això, anar de compres us comporta tantes i tantes i tantes i tantes hores, però el que més m’estranya  és que no ho considereu una pèrdua de temps. Se us veu felices rebuscant entre col·leccions d’accessoris i roba, pujant amb ascensors de vidre amb una horrorosa música clàssica, amb un gran somriure als llavis.

via

Per nosaltres, en canvi, anar de compres ho plantegem com una missió, sortim a comprar un objecte determinat i tant bon punt l’hem trobat anem a celebrar-ho una bona cerveseta fresqueta. És una tasca i l’hem d’executar.

Vosaltres valoreu factors completament diferents als nostres, com la varietat de productes, mostres gratuïtes, el dependent de la botiga (ehem …ehem…), etc… Nosaltres en canvi valorem més si hi ha pàrquing a la botiga, que no es facin cues i que els productes es trobin fàcilment. Els nostre objectiu és arribar a la botiga comprar i marxar ràpidament.

Potser per trobar l’origen d’aquestes diferències ens hauríem de remuntar molt lluny, on les dones teníeu el paper recol·lectores i els homes caçadors. Està comprovat que les dones entreu en una botiga i ho mireu tot (recordem que el sexe femení té una millor visió perifèrica que els homes).

via
En resum, ha començat la temporada de rebaixes d’estiu i començarem a veure unes imatges molt tòpiques, però que són reals i a mi personalment em fan riure moltíssim. Homes, homes, homes, homes i més homes asseguts a l’exterior de les botigues, amb una cara d’amargats i de pomes agres, aguantant el nens a punt d’un atac de nervis, llegint el diari o acompanyant al gos o simplement mirant al terra. Tots esperant a la seva estimada parella.

Preneu nota: Una gran prova d’amor, és el fet d’acompanyar-vos a comprar, tingueu-ho en compte.


 Post de:

  
David Catà
Emprenedor, Expert en Comunicació i Màrqueting.
Pare de dos fills.

Per a més informació podeu visitar el seu blog Enredat a la xarxa...

 

Reb els posts al teu e-mail:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...