dissabte, 27 de juny de 2015

Preparació del cabell: minimitza els danys!

L’estat en que arriba el cabell a l’estiu influirà en com reaccionarà a les condicions climatològiques d’aquesta estació. El sol, l’aigua i la calor són els enemics d’aquests dies i sempre serà recomanable prevenir aquests danys. Com? 

Segueix aquestes pautes:

Després del fred de l’hivern, el cabell ha pogut patir alteracions i danys a conseqüència de  l'assecador i les planxes deixant-lo més dèbil. El cabell perd força, hidratació i brillantor. Queda sense vida i sense llum. Per això quan comença l’estiu l’objectiu és corregir els danys causats durant l’hivern.

A l’estiu el sol, la sal i el clor poden alterar el color del cabell i debilitar-lo. Per això és tan important utilitzar productes adequats que ens protegeixin d’aquests factors químics i climatològics per aportar-los la màxima hidratació i protecció.

És ideal utilitzar xampús i mascaretes que aportin hidratació al cabell, així prepararem el cabell per les agressions que li esperen durant tot l’estiu. També aconsellem utilitzar productes amb protecció solar.

Tot i això el millor tractament pre i post estiu és el dels professionals, per això no està de més passar per el teu saló de perruqueria i preparar el cabell per afrontar amb la millor qualitat possible l’estiu.Post de:
Mary Pérez
ASSESSORA D'IMATGE I PERRUQUERIA
www.mavett.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...