dissabte, 23 de maig de 2015

La panxeta triomfa!

Per fi, ha arribat el nostre moment. L’home de moda és el “FOFISANO

El «fofisano» és el terme per qualificar l'home amb una panxa saludable. Els músculs ja no triomfen.

El «fofisano» és un concepte adaptat del terme anglosaxó «tat bod», que traduït vol dir «cos de papa».

Sembla que la imatge actual, poc atlètica, de Leonardo DiCaprio o Ben Affleck és un invent recent, però n'hi ha prou tirar la vista als anys 90 per descobrir que molts dels homes més desitjats del planeta tenien una saludable panxa cervesera. Tot i així, les dones els adoraven.


El «fofisano» sol ser un exatleta que s'ha oblidat del gimnàs i li ha crescut greix en els músculs. A qui no li ha passat? «El "fofisano"-com va escriure Mackenzie Pearson, l'estudiant de la Universitat de Clemson que ha convertit en viral aquesta imatge des de la seva pàgina web theodysseyonline.com- es caracteritza per fer exercici ocasionalment, beure alcohol amb facilitat els caps de setmana i menjar trossos de pizza d'una vegada ».

Però allò de «m'encanta agafar els teus flotadors» s'ha posat de moda. Ara toca acceptar i celebrar el cos sense pensar en el mirall. Oblideu-vos del marcat abdomen de David Beckham, dels bíceps de Rafa Nadal o les cames dels corredors olímpics. La perfecció està en el greix, en aquests panxuts saludables que abarroten les platges. 


"Fofisanos", la nova tendència masculina que triomfa a les  xarxes socials.

Aquesta iniciativa, coneguda a Estats Units com "Dadbod", consisteix a compartir imatges d'homes amb abdòmens poc exercitats en diferents xarxes socials. La tendència té entre els seus objectius trencar els estereotips del cos perfecte.

I un altre punt a favor nostre, segons afirma un recent estudi de la Universitat de Erciyes a Kayseri (Turquia), afirma que el greix abdominal pot aportar una sèrie de beneficis a nivell sexual. El obtingut indica que els homes amb un IMC (índex de massa corporal) més alt tenien relacions sexuals més duradores que aquells que tenien un IMC més baix i amb un pes inferior. La mitjana de relacions sexuals va ser d'uns 5 minuts. L'explicació d'aquesta diferència entre persones amb o sense abdomen ferm és biològica: el greix abdominal provoca la segregació extra d'una hormona anomenada extradiol que permet que l'orgasme masculí es retardi una mica més en les relacions sexuals. A més producció d'aquesta hormona, més duradora serà la sessió de sexe abans d'arribar al clímax.


Pot ser el “michelin” resulti atractiu, però els experts alerten que es tracta d’una moda, aconsellen no agafar-s’ho seriosament i  recorden que l'alimentació equilibrada, l'esport i la salut van de la mà.

Per a mi aquesta moda a estat una gran notícia, però hem de tenir clar el concepte, tenir una mica de panxeta no ens ha d’obsessionar, però hem de mirar de seguir una alimentació equilibrada i fer esport, la panxeta es pot transformar en panxassa en un tres i no res... Post de:

  
David Catà
Emprenedor, Expert en Comunicació i Màrqueting.
Pare de dos fills.

Per a més informació podeu visitar el seu blog Enredat a la xarxa...

 

Reb els posts al teu e-mail:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...