dissabte, 21 de març de 2015

Cupcakes de taronja

Avui us proposo una recepta amb un toc molt primaverenc... cupcakes de taronja!

Aprofiteu que ja ha arribat la primavera per preparar-los.

No us n'arrepentireu! Estan boníssims!

Ingredients:

125 gr. de mantega tova
125 gr. de sucre
2 ous mitjans
100 gr. de farina amb llevat (tamissada)
30 gr. de cacau pur en pols tamissat (tipus Valor)
2 cullerades de suc de taronja i la ratlladura
2 cullerades de llet
 
Preparació:
Escalfem el forn a 180ºC i  engrassem un motlle per a  magdalenes o el folrem amb càpsules de paper arrissat.

En un bol gran barregem  la mantega, el sucre i la ratlladura de taronja i amb l'ajuda d’una batedora ho batem durant 2 minuts.

Afegim els ous un a un. No posarem el segon fins que el primer no estigui integrat. 


Afegim la llet i el suc de taronja.

Finalment afegim el cacau i la farina tamissats. Ho barregem bé i repartim la mescla en el motlle.

Ho posem al forn durant uns 15 minuts, aproximadament, o fins que la massa hagi pujat. Podem comprovar si estan cuites punxant al centre del cupcake amb un escuradents, ha de sortir net.

Els deixem reposar 5 minuts a la safata i després els passem a una reixeta per acabar de refredar i evitar que els papers agafin humitat.


Tot seguit procedim a preparar el recobriment de taronja.

Ingredients:
200 gr. de mantega tova
200 gr. de sucre glass tamissat
1 culleradeta d'essència de taronja

Preparació:
Posem la mantega amb el sucre glass tamissat en un batidor elèctric i ho batem fins a obtenir una crema fina i homogènia. Començarem batent a velocitat baixa per evitar que surti volant el sucre.  
Afegir l’essència i batre un minut més.
 
Preparem una mànega pastissera (millor si és d'un sol ús) i posem una boquilla amb forma d'estrella i l’omplim amb la crema. 
Ara ja els podem decorar.
 
I per acabar  podem fer unes flors amb pasta de sucre (fondant) i posar-les al damunt.

Espero que gaudiu molt d'aquesta recepta i ens envieu fotos dels vostres cupcakes a mesquemares@gmail.com i les compartirem.

Post de:
Carme Margalef  
Blocaire d'Ara Postres.





Reb els posts al teu e-mail:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...