dissabte, 21 de febrer de 2015

La depilació IPL

Ara, pensar en l’estiu se’ns queda encara molt lluny, però no us penseu... en un no res el tindrem un altre cop aquí. Per això cal que ens comencem a preparar per passar un estiu sense preocupacions.

La depilació IPL és un tipus de depilació progressiva permanent, com el seu propi nom indica el seu efecte no és immediat, per això cal fer-ho abans dels mesos que volem lluïr la nostra pell al sol.

Ara és el moment de començar el teu tractament IPL. Un mètode més efectiu, econòmic, a llarg plaç i menys dolorós que la cera tradicional. 

Aquest mètode ajuda a lliurar-se dels pèls enquistats ja que la delipació amb cera o "Epilady" fan que el pèl surti més fi i no tingui força per trencar la pell.Si el que vols és estar perfecta per lluïr les teves cames a la platja o per fer esport, no dubtis a utilitzar aquest mètode de depilació!

A què esperes per estar preparada per la resta de la teva vida i no haver de patir més per la depilació? No dubtis a utilitzar aquest mètode. Nosaltres ja t’esperem per informar-te millor de tots els avantatges!! 

Post de:

Mary Pérez
ASSESSORA D'IMATGE IPERRUQUERIA
www.mavett.cat
Reb els posts al teu e-mail:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...