dissabte, 29 de novembre de 2014

Excursió a... la Fira Medieval de Vic i la Fira de l'Avet d'Espinelves

Avui us volem proposar una excursió molt especial i nadalenca per realitzar durant el pont de la Puríssima que ja és la setmana que ve.

Us proposem passar un dia fora visitant la Fira Medieval de Vic i la Fira de l'avet d'Espinelves.

Nosaltres cada any ens hi arribem! Ideal per a passar el dia amb la família o els amics.

Marxem de bon matí i agafem l'eix transversal direcció a Vic. Us recomanem marxar ben d'hora per no tenir problemes per aparcar.

La Fira Medieval de Vic és un gran mercat medieval que rememora el passat medieval de la ciutat que es celebrarà els dies 6, 7 i 8 de desembre.


Hi trobareu un gran poblat medieval amb artesans, tavernes i firaires, i diversitat de productes En definitiva, un munt de productes per triar i remenar repartits en un gran nombre de parades d'acurada ambientació i centenars de personatges caracteritzats de l'època.

Tot un esdeveniment dedicat a tots els públics on, a més, podreu gaudir dels diferents espectacles i exhibicions que hi tenen lloc.


Al migdia podeu dinar en alguns dels molts restaurants, bars o cafeteries que té Vic però això sí, tingueu paciència que són dies molta aglomeració de gent. També podreu dinar en les moltes tavernes que trobareu muntades expressament per la fira.


A ben dinat agafarem de nou el cotxe i farem el camí de tornada per l'eix transversal per parar-nos a la Fira de l'Avet d'Espinelves.


Nosaltres, sent gironines, us recomanem fer-ho per aquest ordre ja que així, quan visitem Espinelves a la tarda, ja estarem de camí de tornada a casa.

Espinelves està situat dins del bosc més gran de Catalunya, a la zona del Montseny-Guilleries,que s'ha fet famós pels seus avets.


A la fira, a part de comprar el vostre avet de Nadal, trobareu un munt de parades amb articles nadalencs, entre d'altres.


A més, si no coneixeu Espinelves aprofiteu per descobrir aquest poble de pessebre!

Esperem que passeu un dia genial i ens expliqueu com ha anat l'experiència!

Per a més informació:

Web de l'ajuntament de Vic
Web de turisme de Vic
Web de les fires de Vic
Com arribar a Vic

Web de l'ajuntament d'Espinelves
Web de la Fira de l'Avet
Reb els posts al teu e-mail:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...