dissabte, 20 de setembre de 2014

Pares a la moda?

Hem de reconèixer que parlem d'estètica en reunions amb amics, al gimnàs i a l'oficina. 

Diuen que l'home 2014 és autèntic i transparent, utilitza productes cosmètics i no té cap problema a dir-ho. Lluny del metrosexual hedonista que es va imposar a mitjans de la dècada, l'home d'avui li agrada cuidar-se i cada vegada més s'anima a fer-ho lluny de mirades i tabús punitius. 
Locions, cremes, gels i productes anti-age passen al davant. Al nostre país, líder en la regió, vuit de cada deu homes admeten que li dediquen temps a la seva cura personal. L'ús de cosmètica masculina ja es va convertir en un hàbit i promet seguir creixent.

Però entrem en un terreny complicat!!!! Us envejo dones... m'agradaria saber d'on traieu el temps i la informació. El món de la moda, tendències, etc., canvia cada dia. A continuació faré un petit incís d'algunes de les tendències que han evolucionat recentment.

Els homes metrosexuals, ara es veu que ja no estan a la moda. L'home actual ha d'ésser sportsexual. Se centra en dos aspectes fonamentals: en el culte al cos i en mostrar els seus tatuats músculs mitjançant fotografies que publica a les seves xarxes socials. Vaja, el que ve sent un tronista de 'Dones, Homes i Viceversa' en tota regla. 

Fa uns dies era moda els homes sense ulleres, i ara resulta que la moda son les ulleres de pasta, es veu que d'això en diuen moviment hipster. Per a la majoria, el hipster és sobretot un 'assabentat' de les avantguardes del moment, vesteixen amb peces de roba retro, escolten música pop, folk y electropop poc coneguda i per a les seves vacances, però, res millor que una aventura a bord d'una furgoneta hippie de Volkswagen sense un destí fix. 
Fa uns dies es portaven els homes sense pèl, i ara resulta que la moda és deixar-se barba ( tendència grooming). Molière deia "del costat de la barba hi ha el poder". Hi ha gent que diu que les barbes donen autoritat, augmenten l'atractiu, donen confiança i proporciona maduresa. 

Fins ara l'estil esportiu no combinava amb el formal, però l'última tendència són els sneakers: combinar un look formal amb sabates de tennis o sabatilles esportives, una nova forma de donar-li un toc còmode i esportiu al look formal. 
Tot canvia, per exemple el look estrella de rock: pantalons de tub, samarreta i pèl regirat ha donat pas a un look més sofisticat i elegant. 
Aquesta temporada tornen els pantalons de pinces, camises entallades i jaquetes de punt amb colzeres un estil retro tipus anys 50. Pèl molt curt en els laterals, més llarg i engominat a la part superior del cap. 
Així que si voleu anar a la última ja sabeu que toca!

Post de:
 
David Catà
Emprenedor, Expert en Comunicació i Màrqueting.
Pare de dos fills.

Per a més informació podeu visitar el seu blog Enredat a la xarxa..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...