dijous, 7 d’agost de 2014

Personalitzem un cabàs

A les Més que mares ens encanten els cabassos per dur a l'estiu! Ens agraden tant, tant... que aquestes vacances personalitzarem els nostres seguint el tutorial que ens explica la blogger Baballa (que per cert... té un blog que ens encanta i seguim diàriament. No deixeu de visitar-lo!).

Baballa
És molt senzill!

Només necessiteu:
- un cabàs
- pintura en esprai
- pintura acríl·lica
- cinta de carrocer
- una plantilla amb el disseny que volgueu (el podeu fer amb el word i imprimir-lo o, si teniu trassa, dibuixant-ho a mà)

Podeu veure tot el tutorial de Baballa clicant aquí

I si no us hi atreviu, a la xarxa podeu trobar infinitat de marques que us ofereixen els seus dissenys o us el personalitzen com vosaltres vulgueu! Aquí us mostrem uns quants dels que més ens agraden!

Kbassus i complements personalitzats amb múltiples combinacions de colors i dissenys.
Kbassus

Creativitat, innovació, exclusivitat i Boho style. – Innovación – Exclusividad – Boho Style. Això és el que ens ofereixen des de Jelemme. Be Boho, Be Jelemme!
Jelemme

dNeNes és una petita marca ubicada a Terrassa, que es dediquen a crear i decorar complements per les "nenes" de totes les edats.  De manera totalment artesanal donen un toc de vida i color als cabassos tradicionals de vímet que des de sempre ens han acompanyat. "Fem les seves peces amb molta cura i dedicació perquè el resultat sigui òptim i el client pugui gaudir-les".
DNenes

Lali's Bag: Hand made with Love! Un bolso fet a mà és més que una artesania. Detalls naturals que sedueixen. La sensibilitat natural de l'estil femení!
Lali's Bag

Botiga online de bijuteria, roba i complements de Barcelona. Tujuru neix el 2010 amb la il·lusió de crear, innovar i sorprendre amb els petits detalls.
Us atreviu a fer el vostre? Envieu-nos les vostres fotos del vostre cabàs i el compartírem al nostre facebook per agafar idees entre totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...