dissabte, 30 d’agost de 2014

Excursió al Tibidabo

Ja fa un parell de mesos que vam decidir fer una sortida al Parc d'Atraccions del Tibidabo amb la família i uns amics. Tots hi havíem estat de petits (d'això ja en fa un munt d'anys!) i tots teníem ganes de tornar-hi. 


El parc està situat al cim més alt del parc natural de Collserola. Aquest fet fa de la muntanya, també coneguda com la Muntanya Màgica, un dels miradors més privilegiats des d'on es pot contemplar la majestuositat de tota la ciutat de Barcelona i gaudir d'unes impressionants vistes així com de la bellesa del mar. 

El Parc d'Atraccions del Tibidabo és un indret màgic i emblemàtic de la ciutat de Barcelona. Amb més de cent anys d'història és un dels més antics del món.

Hi trobareu més de 25 atraccions per a totes les edats i també diferents espectacles i animació itinerant. També disposa de diferents zones de restauració i també zones de pícnic.

Nosaltres vam optar per dinar allà en un dels burgers del parc i la veritat és que vam menjar molt bé.

El parc està format pel Camí del Cel i el Parc d'Atraccions.

El Camí del Cel és un passeig de lliure accés on es pot gaudir previ pagament, individual o integrat, de les atraccions més emblemàtiques i històriques com la Talaia, L'Avió, el Carrousel o el Museu dels Autòmats. És un dels indrets més emblemàtics de Barcelona per les seves espectaculars vistes.

Al Parc d'Atraccions està situat en sis nivells diferents, accessibles a peu o en ascensor, on hi trobareu la resta d'atraccions per a totes les edats com la Muntanya Russa, el tren Tibidabo Express, el Diàvolo o el Miramiralls i també els diferents restaurants, bars i cafeteries.

A més, a la muntanya del Tibidabo també hi podreu trobar la Torre de Collserola, el Parc Can Borni, el Temple del Sagrat Cor i l'Observatori Fabra.

Hi podeu arribar en cotxe, transport públic o funicular. 

Nosaltres vam optar per arribar fins a dalt amb cotxe i aparcar-lo a l'aparcament del parc. Si hi voleu anar en cotxe cal que hi arribeu d'hora per trobar aparcament.

No deixeu d'anar-hi! Gaudireu d'un gran dia amb la família i els amics! A nosaltres ens va encantar i repetirem segur!!!!

Recursos:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...