dissabte, 5 de juliol de 2014

El color ets tu!

Ara que el sol sembla que ha sortit per quedar-se entre nosaltres per moltes setmanes seguides, ara que finalment hem pogut començar a tallar les etiquetes de tots els nous "modelitos" que feia tants dies que teníem posats a primera fila del nostre armari... ara que arriba el moment de substituir la pressió del calçat d'hivern per aquelles sandàlies tan desitjades.... arriba l'exclamació: ostres els meus peus!
 

foto
Abans de començar l'estiu, sinó sou d'aquelles que cuideu els vostres peus els 365 dies l'any, us recomano que aneu al vostre centre d'estètica de confiança, i us poseu en mans de professionals, per a fer-vos una pedicura amb el seu corresponent tractament específic (si és el cas) per així recuperar i preparar la pell per a l'exposició que a partir de: JA! els vostres peus estaran exposats.
 
A partir d'aquest moment, com en moltes altres ocasions, el manteniment a casa és bàsic: hidratar la pell a diari tantes vegades com ho considereu oportú serà la base per a lluïr uns peus perfectes durant tot l'estiu! 

Us recomano fer servir cremes específiques, per  no donar sensació untuosa i aportar la hidratació justa. 

foto
Una de les meves imprescindibles, és la crema de peus d'Occitanne. M'encanta l'olor, la textura, el format i sobretot el preu! A Perfums Estètica és la nostra crema específica best-seller!
Un cop tenim els peus preparats, hem de treure tots els colors de les passarel.les i escollir-ne un (o un per cada dia) i començar a deixar reflexar el teu jo en les teves ungles. 
 
Colors inimaginables, entren amb força a les nostres vides, i a dia d'avui l'esmaltat d'ungles és un bàsic per a moltes de nosaltres.
 
Avui us vull presentar els meus preferits per a aquest tant esperat "neon  summer": el clàssic color coral, blau violeta, verd  llima amb un toc de neó, turquesa o l'intens lila fúcsia seran, sens dubte, la revolució d'aquest estiu per trencar les barreres del color.

foto
 Així que...tria les teves sandàlies, el teu esmalt preferit i...revoluciona l'estiu!

Post de:

Esther Arnau
ESTETICISTA
www.perfumsestetica.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...