dissabte, 7 de juny de 2014

Pentinats de moda per aquest estiu

Ja t’estàs preparant el cabell per afrontar l’estiu tal i com et vam recomanar? Esperem que sí ja que l'estiu està a punt d'arribar i si vols lluïr una bona cabellera o un bon pentinat de moda no t’oblidis de cuidar-lo i mimar-lo. 

En aquest post et donarem quatre pautes perquè vagis a la última aquests mesos:

Es porten tant les cabelleres llargues, mitges, com curtes... No importa la mida. 

Les melenes i mitges cabelleres es llueixen amb unes ondes desenfadades, que donen un toc molt informal però a l’hora sensual. Aquestes cabelleres són ideals per dur amb les “metxes californianes” que continuen estan al "top ten" de la moda.

 
Els cabells curts i arrissats tornen amb força per aconseguir una imatge fresca i juvenil amb els laterals curts i llargada a la part superior. Seràs el centre d’atenció allà on vagis!
 

Però si les ondes no t’acaben de convèncer, no et preocupis, perquè una cabellera llisa i brillant agrada sempre i si en lloc de dur-la recta i pesant llueixi-la ben desfilada i amb moviment.

L’últim en color són les “metxes splashlight” que es representa en el cabell com entre la llum entre unes persianes donant aquest toca de llum però a l’hora de foscor.


I així fins a infinitats de coses i idees...

Però el que nosaltres realment recomanem és que cadascuna de vosaltres tingui el seu estil i es senti còmoda tant amb el tall com amb el pentinat però que no tingueu por de provar coses noves. Si us deixeu assessorar per un bon professional us aconsellarà sempre el que millor us escau.

El més important es sentir-te segura i orgullosa de la imatge que estàs donant, perquè la imatge és la teva carta de presentació.Post de:
Mary Pérez
ASSESSORA D'IMATGE I PERRUQUERIA
www.mavett.cat
Amb la col·laboració de Ivette Rodríguez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...