dissabte, 3 de maig de 2014

Welcome summer

Aquests dies ja es poden veure als aparadors de totes les botigues colors de primavera...fins i tot a alguna botiga de roba interior ja han aparegut els primers biquinis i banyadors... Roses, blaus, grocs, vermells... entren amb força per les nostres retines per anunciar-nos que arriba l'estiu!!! 
Un estiu que és molt esperat per moltes de nosaltres, però no hem d'oblidar que abans de que arribi (queden poques setmanes) hem de preparar la pell tant del cos com de la cara, per a poder lluïr una pell morena i radiant. 

A Perfums Estètica tenim clar les nostres recomanacions: la preparació de la pell abans de l'estiu és la base per a evitar cremades i poder lluïr una pell hidratada i lluminosa. 

Jo aconsello fer una exfoliació a cabina amb un bon tractament hidratant. 

foto

A l'estiu també us aconsello tots els tractaments, tant facials com corporals, que aportin vitamina C ja que aporta una lluminositat i un acabat espectacular fins i tot a aquella pell més apagada. 

És tant o més important el manteniment a casa: exfoliar-vos el cos amb algun gel de dutxa específic dos cops per setmana ( la marca Natura Bissé té un exfoliant corporal amb vitamina C per a la dutxa... espectacular!) i hidratar-la dos cops al dia (sempre recomanable fer-ho amb la pell neta). 

foto

Pel que fa a la pell de la cara el manteniment ha de ser el vostre rutinari, però si que heu de buscar un momentet un dia a la setmana per a eliminar les cèl·lules mortes que ens deixen una pell apagada i un morè poc lluminós. La millor manera és utilitzar una bona mascareta , per així deixar una pell ben hidratada, lluminosa i revitalitzada. 

Recordeu! Tots els productes que portin vitamina C us activaran la melanina de la pell, obtenint així un to de pell amb efecte més bronzejat.

foto
I si el que us agrada és fer-vos liquats... deixeu-me que us recomani el liquat estrella per a preparar la pell de tot el cos i que així es bronzegi amb més facilitat! És molt senzill... 150 g de pastanaga,1 tomàquet i 110 g de pebrot vermell i.... A PUNT per què arribi l'estiu!


Post de:

Esther Arnau
ESTETICISTA
www.perfumsestetica.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...