dissabte, 5 d’abril de 2014

Preparem el cabell per l'estiu

Arriba la primavera i hem d’estar preparats per afrontar-la. 

Encara que pensem que és la millor estació, perquè deixem enrere els dies grisos d’hivern, per al nostre cabell és un pas més aprop dels dies de calor, de platja, de deshidratació i per tant, de sequedat. Per això és tan important la primavera, perquè encara estem a temps per ajudar al nostre cabell a afrontar l’estiu.El cabell per estar sa s’ha de cuidar des del primer moment. Un cop està completament destrossat la única solució és un bon tall. 

Per evitar aquesta solució tan dràstica, hem de tenir cura d’ell, cuidar-lo i mimar-lo, per tant no hem d’escatimar en productes de qualitat que pots trobar a qualsevol centre de bellesa.

A MAVETT tenim demostrat que a la llarga et surt més car un producte de baix preu i mala qualitat que un bon producte. 

Quan s'utilitza un producte de baix cost se'n malgasta ja que es necessita més quantitat de producte, en canvi, amb un bon producte utilitzem la quantitat necessària.El mateix cas ens trobem amb el cabell dels nostres fills: tot i ser natural necessita els seus tractaments especials. 

Encara que sigui un cabell no colorejat, són els que més estan exposats a agents atmosfèrics com el vent, el sol i a agent químics, clor de la piscina, sal del mar, xampús amb camamilla... 

Tots aquests agents donen al cabell un efecte oxidant. Segur que a l’estiu se us aclareix el cabell i el teniu mes ressec, no? Això és “gràcies” a aquests agents. Per això cal cuidar el nostre cabell i el dels nostres fills/es amb un bon xampú hidratant i un bon acondicionador per la dutxa o bé per després, sense aclarir.Heu de tenir molt en compte que el cabell és la nostra carta de presentació, el marc de la nostra cara.


Animeu-vos a cuidar i mimar el vostre cabell i la vostra pell, s’ho mereixen! 

I si no sabeu com fer-ho, refieu-vos dels professionals, nosaltres us  ajudarem i us aconsellarem com ho heu de fer d’una forma fàcil i còmoda.Post de:

Mary Pérez
ASSESSORA D'IMATGE I PERRUQUERIA
www.mavett.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...