dijous, 13 de febrer de 2014

QX10 de SONY

Fa poc temps que vam descobrir un accessori ideal per als nostres smartphones i com que aquest any passat vam portar-nos molt bé, els Reis ens el van regalar!

Es tracta de l’objectiu QX10 de Sony.

QX10_més_que_mares (01)

Es una càmera compacta indepentent que es controla des dels nostres smartphones. 
QX10_més_que_mares (02)

Es pot conectar a qualsevol mòbil o tablet Android o Iphone. Té un tamany i un pes ideal per portar-lo a qualsevol lloc i és molt fàcil de manipular.
QX10_més_que_mares (03)

Es pot utilitzar anclant-ho al nostre mòbil o tablet o de forma independent (podem deixar el QX10 a qualsevol lloc o aguantar-lo amb la mà i nosaltres treure fotos des d’un altre).

Per conectar-lo per primer cop al nostre Smartphone només cal engegar-lo y conectar-lo a través de Wiffi al nostre telèfon o a la nostra tablet (El QX10 genera la seva propia xarxa).

Tot el maneig es fa a través de l’aplicació Play Memories Mobile que ens haurem de descarregar. Al obrir l’aplicació triga uns segons a conectar-se però un cop fet ja podem començar a tirar fotos o gravar vídeos.
QX10_més_que_mares (05)
El funcionament és similar al de la càmera del mòbil però podem decidir si guardar les fotos a la targeta Micro SD que podem insertar al QX10, al mòbil o en ambdós llocs.

En general fa fotos molt més nítides, més contrastades i amb un color molt més real que la majoria de smartphones. El zoom òptic de 10x és un gran valor afegit per al nostre telèfon.

Amb els vídeos no es nota tan la diferència: no destaca massa la qualitat d’imatge però són correctes i més lluminosos que amb qualsevol mòbil.
Un dels inconvenients més important es la lentitud:
  •  Si sortim de l’aplicació Play Memories Mobile i tornem a entrar triga uns segons a tornar-se a conectar.
  •  A vegades hi ha una mica de retard entre l’objectiu i el que veiem a la pantalla.
  • Triga uns segons a guardar la foto en el nostre telèfon (això es pot solucionar guardant directament les fotos directament a la targeta MicroSD que hi podem incorporar).
Us deixem algunes mostres de proves que hem fet comparant les fotos del QX10 amb les d’un Samsung S3 (les fotos són sense retocar).

El QX10 capta els núvols, colors, detalls amb molta més definició...

...Fixeu-vos en la diferència de colors entre una i altra foto. El QX10 és molt més real...

...Les fotos a contrallum i amb poca llum són més clares amb el QX10...

..Amb el zoom és on s'aprecia més la diferència...

... Amb el Samsung S3 les fotos agafen un tó més daurat, menys natural...

...Amb macro la qualitat és similar però és veu clarament la diferència en el color...

En conclusió, és un accessori ideal per portar sempre a sobre i poder fer unes fotos genials, sempre que tingueu una mica de paciència (Ja podeu deixar les vostres càmeres digitals a casa!).

Us el recomanem sobret per vacances, excursions, sortides... 

Per a més informació i característiques tècniques podeu visitar la pàgina web de Sony.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...