dijous, 23 de gener de 2014

Pinterest

Avui us volem presentar una de les xarxes socials que més ens captiva:

http://www.pinterest.com

Pinterest és una eina on pots reunir  i organitzar les coses que més t’agraden i t’inspiren. És un tauler virtual que et permet organitzar i compartir totes aquelles coses que trobes a internet o que comparteixen els altres usuaris.


No és la típica xarxa social on socialitzar-te amb els teus contactes sinó que realment segueixes a altres usuaris segons els teus interessos.

Pots seguir a altres usuaris o només algún dels seus taulers.


És ideal per buscar idees, manualitats, receptes, organitzar un viatge, trobar un regal original… i el millor de tot és que et pots agrupar aquestes imatges al teu gust!

Cada usuari pot organitzar les imatges agrupant-les en taulers (com una espècie de carpeta). Es poden crear els taulers que es vulgui amb el nom que es vulgui i fins i tot crear taulers secrets o taulers on varis usuaris hi puguin compartir les seves imatges.


Cada imatge s’anomena “Pin”. Si fem click a cada imatge ens porta a l’enllaç de la mateixa. Això és molt interessant si busquem tutorials de manualitats, receptes... ja que ens porta a la pàgina web original.


Pots afegir comentaris o fer m’agrada a les imatges.


Pots afegir les imatges que han compartit altres usuaris a algún dels teus tauler. D’això se’n diu fer un “Repin” o “repinejar”. Això ho farem clicant al botó “Pin it”. Després ens preguntarà a quin tauler ho volem guardar...


...o també Pots pujar imatges des del teu ordinador o compartir-les des d’una altra pàgina web.


En definitiva, Pinterest és una font inacabable d’idees i ja veureu que us serà molt útil.

Així que ja sabeu: totes a unir-se a Pinterest i seguir-hi Més que mares

Ah! I compte que enganxa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...