dijous, 9 de gener de 2014

La fi de la innocència


Sembla que el fet de tenir fills estigui pensat expressament perquè nosaltres, èssers vius, carregats de sentiments, que un dia vam viure la màgia de les festes nadalenques com els més tendres i innocents infants, poguem recuperar durant un temps efímer i passatger, les sensacions que un dia ens van emocionar tant.
  

Nosaltres, durant un temps, ho hem pogut comprovar.....i hem vist a través d'aquells ulls rodons, oberts, esbatanats, plens d'espurnes d'il·lusió, com de sota d'un tronc, sortien tota mena de paquets i llaminadures o com desfilaven davant nostre els tres reis, carregats de regals immensos.......i al mateix temps, hem  pogut tornar a sentir, per uns moments com renaixia la màgia del Nadal i com, per un moment ens feien recular just a l'instant per on estan passant els nostres fills i fins i tot ens feien nèixer el dubte......serà veritat???? existeixen?????


Doncs bé, resulta que els nostres fills estan just a la frontera, al bell mig entre la innocència i el saber. Tota una sèrie d'indicis ens fan pensar que aquest haurà estat el seu últim Nadal "innocent". Es fan grans i comencen a lligar caps i segurament no és massa lluny el dia en què un company d'escola, un amic de la família, o potser un cosinet una mica més gran que ell, li desvetllarà el gran secret i amb ell el nostre petit innocent, posarà els peus a terra, entrarà de cop (potser amb els ulls plens de llàgrimes) al món dels adults i no només hi entrarà ell, no, de cop (també amb els ulls plens de llàgrimes) hi entrarem nosaltres i haurem de dir un adéu forçós a aquest encantador revival d'innocència.
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...